Igår var jag på agilitytävling och jobba! Hundarna stanna hemma och jag fick se på aglity halva dagen. Det var fina hundar, låvande unghundar och några roliga hundar som kanske inte klara banan så väl, men hade roligt i alla fall! En snautser fick hela publiken att skratta med tårarna i ögonen:)

Sen träffa jag Lasses "kusin"! Han var Calles son, 6m. gammal och kunde bete sig så fint! Iiiiiik!  Jag most träna mera med Lasse, han kommer annors aldrig att bete sig så lugnt och vackert?

Lasse har växt igen, men nu bara 700g på en vecka! Det är 100g/ dag! Undra på, att det imellan känns att han har vuxit under min arbetsdag?

Idag lekte han igen med grannens hundar och hade jätekul! Peppi förstå sig inte på att leka och springa i snön, hon bara kommenderar de hundarna som kommer för nära henne...

Pepi är under trimning, det vill säga att jag har trimmat halva ryggen och andra sidan och resten är ogjort. Hon ser konstig ut, men ute har hon en rock på sig, så alla ser inte hennes konstiga frisyr:)

 

Eilen olin agilitykisoissa- töissä! Omat koirat jäivät kotiin ja minä sain katsella agilityä puoli päivää! Paljon hienoja koiria, lupaavia nuoria koiria ja muutama hauska personallisuus seassa. Erityisesti mieleen jäi hepulin saanut snautseri, joka sai yleisön nauraman vedet silmissä:)

Sitten tapsin lassen "serkun" eli Vickulas Callen pojan! Serkku on 6kk ja käyttäytyi todella hienosti ja järkevästi! Koskahan Lasse osaa olla yhtä hienosti? Pitää varmaan harjoitella?

Lasse vain ksvaa ja kasvaa! Tosin viime vikolla vain 700g. Sekin on 100g/päivä, huh huh! Ihmekös että välilä tuntuu että Lasse on kasvanut työpäivän aikana..?

Tänään Lasse sai leikkiä naapurin koirien kanssa ja kivaa oli! Peppi ei ymmärrä miten voi olla kivaa telmiä lumessa vieraiden koirien kanssa?? Joten Peppi vain komentaa jos joku tulee liian liki!

Pepillä on trimmi kesken. Aloitin viikonloppuna ja nyt on puoli selkää ja toinen kylki trimmattu, loppu koira on vielä tekemättä ja kyllä aika erikoisen näköinen pieni koira meillä asuu juuri nyt! Onneksi ulkona Pepillä on takki päällä, joten muu maailma ei tiedä miten erikoinen trimmi Pepillä on:)