Julen närmar sig, jippii! På jobbet var det lugnt, bara ett barn på dagis:) Men hemma har det varit helt kaaos!

Peppi vägrar att göra sitt stort behov ut, så hon gör det in! Velde är sjuk, han har magsjuka och sprang hela sista natten på toaletten, inte roligt.  Jag förstå nog Lilla Peppi, mätaren visar -28,5c och det är mycket snö överallt! Så Peppi använder innetoalett, i bastun! så julstädningen ser lite annorlunda ut i år?

Lasse han bara är snäll och gå ut och bry sig inte om vädret! Men det är presis vad jag önska mig, en hund som inte är så känslig för väder så jag behöver inte trava ute ensam!

Imorgon åker vi till min syster och fira jul, det bli säkert en fart fylld jul med  6år  gamla tvillingar och fyra hundar! Tack och lov att Leena har stort hus nu!

 

Joulu lähestyy, Jippii! Töissä oli rauhallista, vain yksi lapsi hoidossa, joten päiväkodin lattiatkin tuli pestyä kunnolla:) Kotona sitten onkin vähemmän rauhallista, lähinnä täysi kaaos..

Peppi ei suostu käymään kakalla ulkona, joten se käyttää "sisävessaa" eli saunaa.. Velde sairastui viime yönä vatsatautiin ja ravasi koko yön vessassa, ei kiva! Peppiä jotenkin kyllä ymmärrän,( vaikka en hyväksy) kun ulkona on -28,5c ja lunta yli puoli metriä, niin ei se ole kiva ulkona kyykkiä? Pepin sisävessasta johtuen joulusiivous on saanut uudenlaisia muotoja?

Lasse vain porskuttaa eikä välitä pakkasesta tai lumesta! Juuri sellainen koira jota toivoinkin! Nyt ei tarvitse tarpoa yksin ulkona kun iskee vimma liikkua:)

Huomenna mennään Karkkilaan Leenan luo viettämään joulua. Voipi olla hiukan vauhdikas joulu kun menossa on mukana 6v kaksoset ja neljä koiraa!  Onneksi Leenalla on iso talo nyt!