Vad har vi gjort? Ja vi ha varit ute ganska mycket idag, när det är bara -5c. Sen åkte vi till centrum och där titta vi på människor, gick  till hundmatbutiken och där var Lasse på vågen, han väger nästan 7kg! Lasse skulle ha köpt allt från butiken, men han fick nöja sej med några godis från fickan, när han kunde sitta vackert fast där fanns andra människor och hundar i butiken. Sedan gick vi tillbaka till bilen och titta på vägen på bussen, lastbilen och allt annat spännande.

Nu kan Lasse sitta och vänta på sin mat! Det har nog varit svårt att få honom att tro att man skall sitta, inte hoppa:)

Det blev  mycket tid till Lasse idag, när Peppi har ögön inflamation och vi kunde inte gå på agilityträningarna, tyvärr.

 

Mitä onkaan tehty? Tänään on ulkoiltu aika paljon kun ulkona on vain -5c. Lisäksi kävimme kylillä katselemassa ihmisiä ja Mustissa&Mirrissä kävimme myös. Siellä oli vaaka, joka näytti lähes 7kg! Lasse olisi ostanut kaupan tyhjäksi, mutta sai tyytyä taskusta löytyneisiin nameihin, kun Lasse osasi istua kauniisti ja keskittyä katsekontaktiin vaikka kaupassa oli muita ihmisiä ja koiria. Sitten taapersimme takaisin autolle ja matkalla katselimme linja-autoa, kuorma-autoa ja kaikenlaista jännää.

Nyt Lasse jo osaa istua ja odottaa ruokaa! Tämän harjoittelu on kyllä ollut vaikeaa, Lassesta on käsittämätöntä että sen pitäää istua, eikä esim. pomppia:)

Tänään onkin ollut extrapaljon aikaa touhuta Lassen kanssa kun Pepin agilitytreenit peruuntuivat silmätulehduksen takia, Tylsää.