Idag åkte vi med Jaana, Sari och Krista till Helsingfors och titta på winner 2010 utställningen. Där var mycke hundar och människor. Kelpieringen börja passilgt kl 9.30 så jag han se på den. Fina och fint utstälda hundar. Några hanar var ganska "stora" i mitt tycke och den tiken jag mest gilla så fick bara röda bandet och ingenting mera. Är det fel på min smak? Men fast hundarna på utställningen var fina så är de finaste hundarna här hemma! Fast Peppis halvbro klara sig jättefint igår och var BIR! Idag blev han bästa hanen4.

Bästa på utställningarna är altid de att man kan köpa mycke roligt och onödigt? Jag köpte bara tuggben till Lasse och Nutrolin olja till Peppi, så det gick ganska bra att inte köpa mycket onödigt...

Idag är det kallt igen. På morgonen var det -15,5c men nu är det mera -11,7c. Till mig skulle det passa med + 11,7c!! Eller +21,7c..? Kanske sen efter några månader?

 

Tänään lähdettiin Jaanan, Sarin ja kristan kansa helsinkiin voittaja 2010 näyttelyyn. Siellä oli paljon koiria ja ihmisiä. Kelpiekehä alkoi sopivasti 9.30 kun tulimme messukeskukseen, joten ehdin katsomaan sen. Hienoja, hienosti esitettyjä koiria. Muutama uros oli aika "iso" minun makuun ja minun lempinarttu sai vain EH:n . Onko minun maussa vikaa vai missä? Mutta vaikka näyttelyssä oli hienoja koiria niin hienoimmat koirat ovat täällä kotona! Tosin eilen Pepin puoliveli oli ROP ja sai Cacibin. Tänään Lucalle vain PU4.

Hauskinta isoisa näyttelyissä on tietysti turhuuden markkinat! Tänään ostin vain kasan puruluita Lasselle ja Pepille Nutrolin öljyä sekä ruudn kulmamerkit,  vihdoinkin. Joten mitään ihan turhaa en edes ostanut!

Tänään on tas kylmä, yäk! Aamulla oli -15,5c ja vieläkin on -11,7c. Minulle sopisi paremmin +11,7c tai jopa +21,7c?! No ehkä muutaman kuukauden kuluttua?