Vi ha haft så roligt veckoslut att jag skulle ha önska att det alldrig skulle ta slut, men tyvärr...

Vi vad med Lasse på Kiipeli kennels läger. Vi fick komma med när Lasse är Nokis bro, Tack Henna! Vi åkte på fredagen till Tottitorppa och där träffa vi många trevliga människor och en hel flock med kelpisar! Lasse tyckte att det va kull att springa, springa och leka med tikarna. Bara hanen Tofu och Lasse hade lite "problem" så vi tyckte att pojkarna behöver inte stressa och de fick leka ute skilda tider. På fredagen grilla vi, bada bastu, simma och prata, prata osv. 

På lördagen efter morgonmålet packa vi hundarna i bilarna och åkte till skogen. I skogen så gjorde vi spår till Enni, Kaista och Lasse. Sedan bekanta vi oss med sök. Jag hade alldrig tidigare varit med i skogen där hundarna tränar sök, så allt va nytt till mej. Men jag lärde mej massor och hundarna var alla så ducktiga! Sen när spåren var "färdiga" så gick vi i skogen med Lasse, vi fick med oss Ilona och hon hjälte mej mycke, Tack! Jag märkte under veckoslutet att jag har en fin och ivrig spårhund, som bara har lite bråttom. Men Lasse facktist kan spåra! Nu har jag mycke goda tipps och råd så vi kan komma framåt med saker och ting i skogen.

Veckoslutet var super bra och nu ska jag orientera mej för att gå på jobbet imorgon, ou nou!! Hur kan fyra hela veckor gå så här hastigt? Fast veckorna har gått hastigt så har jag hunnit göra mycke och ändo så känner jag att jag har vila också så att vi klarar oss genom mörka hösten till julen. Det ör nog kul att träffa barnen imorgon, de växer alltid så mycke på sommaren:) Kanske det är bra att man har semester fyra veckor, mindr skulle inte räcka och mera skulle vara för mycke?? Man skulle kanske glömma barnens namn??

Viikonlopu oli hauska ja meni uskomattoman nopeasti! Olimme Kiipelin kennelin leirillä Tottitorpalla, Nokialla. Mukaan "pääsimme" Lassen siskon Nokin kutsusta:) Kiitos Henna!! Perjantaina ajelimme Tottitorpalle ja siellä ilta sujui leppoisasti grillin äärellä, saunoessa, uidessa ja puhuessa. Paikalla oli paljon kivoja ihmisiä ja koiria. Lassesta oli tosi kivaa juosta ja leikkiä kelpieiden kanssa, vain Tofu-pojan kanssa tuli pientä kärhämää, joten pojat leikkivät vuorotellen, niin ei kenenkään tarvinnut stressaantua.

Lauantaina aamiaisen jälkeen pakkasimme koirat autoon ja ajoimme pari kilometriä metsään. Siellä sitten tehtiin jäljet Ennille, Kaistalle ja Lasselle. Jälkien vanhetessa sain tilaisuuden tutustua hakuun. En ole aikaisemmin ollut hakumetsässä ja opin paljon uutta. Miten taitavia koiria! Kun jäljet olivat vanhentuneet nin lähdimme jälkikoirien kanssa liikkeelle. Mukaan metsään sain Ilonan joka neuvoi ja auttoi minua paljon, Kiitos! Viikonlopun aikana huomasin että Lasse on hieno ja hyvin innokas jälkikoira, jolla vain välillä on hiukan kiire. Mutta kyllä Lasse selvästi osaa jäljestää, tosin epätarkasti vielä, mutta sain Ilonalta ja muiltakin hyviä neuvoja miten edetä jatkossa. Nyt minulla on siis taas työkaluja pakissa ja voimme suunnata Lassen kanssa jälkimetsään useammin. 

Viikonloppu oli super kiva ja nyt pitäisi pikkuhiljaa orientoitua kohti huomista työpäivää, Hui! Kuinka neljä viikoa voi kulua näin nopeasti? Toisaalta vaikka viikot ovat vain kiitäneet niin olen ehtinyt myös tekemään paljon ja toisaalta olen myös levännyt ja ladannut akkuja joten nyt kyllä pitäisi selvitä läpi pimeän syksyn kohti joulua!? Huomenna on tietysti kiva tavata lapset, he aina kasvavat heinäkuussa niin paljon:) Ehkä tämä neljä viikkoa on ihan sopivan mittainen loma, vähempi olisi liian vähän ja ja pidemmällä lomalla unohtuis ainakin lasten nimet?:)