Vår resa till Sverige var rolig och väldigt givande. Lasse skötte sig fint på testen och jag är glad och nöjd med resultaten. Det som var viktigt till mej är att han är skottfast och har inga kvarstående rädslor. Det var superroligt att få se också Lasses syskon och hans båda föräldrar. Jag förstå nu lite bättre Lasse Alla valparna hade mycke spring i benen och dem är ännu barnsliga, men barnsligheten gå väl över med tiden?  Det finns hopp atminstone när man titta på Turbo och Kylie! De skötte sina träningar fint, med bra konsentration. Och deras valpar kommer nog att bli lika fina om inte ännu finare?

Extra stort Tack till Maria som hade lagat mat, kaka osv till oss.  Hela veckoslutet var toppen bra!

Lasses test kort :

Kontakt och hantering: inget problem!

Lek: Stor leklust, griper lite försiktigt

Förföljande: Jagar fint och griper försiktigt

Aktivitet: Mycke aktiv

Avstånd lek: Intreserad följer hela tiden, gå fram till figuranten  coh leker när fig. är aktiv.

Överraskning: Hukar sig och stannar, sen blir han arg och behöver stöd för att bekanta sig med overallen, men efter det bryr han inte alls om den.

Ljudkänslighet: Han bli inte äns räd utan är bara nyfiken och gå och titta på skramlet. Inga kvarstående rädslor.

Spöken: Kontrolerar båda spöken hela tiden,  med korta avbrott. Visar hotbeteende men flyr inte och kommer själv och hälsa på figuranterna när jag har gått halva avståndet. När han märkte att det var människor var han glad och lättad.

Skott: 2:a, Lasse kontrollera snabbt skotten när vi lekte och var därefter oberörd!

Efter testen var Lasse lika glad som han var före testen, han skulle trivar i Vallentunas konstiga skogar oftare

 

Meidän Ruotsin matka oli hieno! Sää suosi ja Lassen MH:n tulokset olivat hienot! Lasse on laukausvarma eikä sille jäänyt mitään jäljellejääviä pelkoja mistään. Oli erittäin ihana nähdä myös kuusi Lassen sisarusta testissä ja kun katsoo pentueen tuloksia niin tiettyjä yhtäläisyyksiä on havaittavissa. Kaikilla on paljon vauhtia ja ne juoksevat paljon, reaktiot ovat liioiteltuja, mutta kaikki palautuvat hyvin eikä niille jää mitään pelkotiloja mistään. Samoin kaikki ovat laukausvarmoja ja lapsellisia. Lapsellisuus menee onneksi ohi ajan kanssa Nyt taas ymmärrän hiukan paremmin Lassea, varsinkin kun viikonloppuna oli mahdollisuus nähdä Lassen molemmat vanhemmat treenaamassa. Vau! Hienoja koiria jotka tekivät töitä ihan keskittyneesti ja vauhdikkaasti. Kyllä nämä pennutkin vielä näyttävät kunhan aikuistuvat ensin.

Lassen testitulokset lyhyesti:

Kontakti ja käsittely: Ei ongelmia!

Leikki: Leikkii  hyvin aktiivisesti, hiukan varovainen puruote välillä.

Takaa-ajo: Ajaa takaa aktiivisesti ja tarttuu varovaisesti

Aktiviteettitaso: Hyvin aktiivinen:)

Etäleikki: Kiinnostunut, menee avustajan luo ja leikkii kun avustaja on aktiivinen

Yllätys: Kyykistyy ja pysähtyy, sitten suuttuu ja tarvitsee apua tullakseen haalarin luo, mutta haisteltuaan haalaria ei enää osoita pelkoa tai kiinnostusta sitä kohtaan.

Ääniherkkyys: Ei pysähdy ja menee heti katsomaan räminälaitetta. Ei jäljellejäävää kiinnostusta/pelkoa

Aaveet: Kontrolloi molempia aaveita hyvin pari nopeaa vikaisua taaksepäin. Osoittaa uhkauseleitä ja menee itse tutustumaan kun ohjaaja on kävellyt puoliväliin. Kun Lasse huomasi, että kyseessä olikin ihmisiä se oli selvästi helpottunut ja tervehti iloisesti molempia avustajia.

Laukaukset: Lasse kontrolloi nopeasti laukaukset kun leikimme ja oli sen jälkeen täysin välinpitämätön.

Lasse tuli metsästä pois yhtä iloisena kuin oli sinne mennessään, sen mielestä Vallentunan metsät ovat hauskoja paikkoja

Suurkiitos Marialla joka järjesti testin ja ruokailut ja leipoi sekä auttoi kaikessa mahdollisessa!