Äntligen så är et vår! Lite finns det snö ännu i skogen men uteplanen är bara, så man kan tränä igen så mycke som man vill/orkar? Lasse han vill och orkar mera än jag...Det är en månad sen vi flytta och flesta sakerna har hittat sin egen plats, sakta men säkert.

Igår så var vi med Lasse och tävla i lydnad, inte officiellt ännu, men tävlingen gick fint! Lasse konsentrera sig och jobba duktigt hela provet. Slutresultatet var 171p. och placeringen var 2. Men påenger eller pris är inte nu det viktiga utan det att vårt sammanarbetet fungera, Lasse vill jobba med mig i ringen och jag känner att jag kan lita på Lasse och jag hade en känsla att hej, Det här kan vi! Vilken skön känsla! Och efter att lydnaden gick fint så deltog vi idag på en inofficiell agilitytävling! Allt bara på samma veckoslut, så sen är det gjortÄven agilityn fungera fint, banan var inte svår men omgivningen i en liten hall var nog lite krävande. Fint jobbat och med bra fart Nu har vi igen många nya mål som vi ska nå, men det är så kul att träna med Lasse så jag bara väntar att arbertdagen i morgon tar slut och jag slipper med Lasse på planen.

Kevät on vihdoin tullut, eilistä lumisadetta ei lasketa kun se suli heti pois.. metsässä on vielä hiukan lunta mutta ulkokentät ovat sulaneet ja sehän tarkoittaa parantuneita treenimahdollisuuksia, nyt voi treenata niin paljon kuin haluaa/jaksaa, tosin Lasse varmaan jaksaa minuakin enemmän?

Muutosta on kulunut kuukausi ja tavarat alkavat olemaan paikoillaan, hiljaa hyvä tulee.

Eilen kisattiin Lassen kanssa Tokoa möllikisassa. Kisa sujui odotuksia paremmin ja olen erittäin tyytyväinen suoritukseen. Varsinkin kun katsoin sitä videolta totesin että se näyttää paremmalta kuin miltä se tuntui.. Pisteitä kertyi 171 ja sijoitus oli 2. Ja palkinnot olivat hyvät Parasta oli että kehässä oli luottavainen olo, tämä me osataan ja uskoin että Lasse tekee rehellisesti parhaansa. Toki suorituksesta huomasi että paikka oli vieras ja tilanne oli outo,mutta kokonaisuutena pakka pysyi kasassa.

Ja kun toko sujui näin hyvin niin tänään oltiin sitten agilityn möllikisassa. Kun korkkaa tokon ja agilityn kisauran samana viikonloppuna se on sitten tehty Agilitykin tuntui kivalta, 15 esteen radasta suoriuduttiin kunnialla, rata ei sinänsä ollut vaikea, paljon putkia,  puomi ja A-este ja pari hyppyä, ohjauskset toimivat, sen vähän mitä tarvittiin ja vauhtia oli mulle riittävästi, vaikka paikkana Lägin halli on hiukan haasteellinen, pieni halli ja pohja jättää toivomisen varaa...

No, nyt meillä ainakin on uusia tavoitteita ja paljon on vielä harjoiteltavaa ennenkuin joudun kisakirjan ostamaan... Mutta tuskin malttaa odottaa että huominen työpäivä päättyy ja pääsen Lassen kanssa treenaamaan!