Pikkuhiljaa alkaa löytymään arjen rutiineja, kuten Lasse ulos, Lasse sisään, ruoki Lasse, Lasse ulos, Lasse sisään..

Ainoa "ongelma" tahtoo olla että mä olen myöhässä kaikkialta, kun Lassen kanssa aika menee niin uskomattoman nopeasti! Aamuisin kello soi aikaisemmin ja silti tulee kiire! Toisaalta aamuisin tule oltua paljon pidempään ulkona kuin ennen.

Lassen kanssa on harjoiteltu katsekontaktia ja perusasentoa naksuttimen avulla ja voi miten fiksu pieni koira mulla on! Sen kanssa on hurjan hauska opetella uusia asioita.

Pepin kanssa oltiin eilen ja tänään agilitytreeneissä ja nekin meni kivasti! Pepillä on hurja into ja vauhti päällä ja se nauttii kun saa juosta ja hyppiä! Myös ulkona lumessa juokseminen on tosi kivaa molemmista koirista. Peppi juoksee ja sitten se kampaa Lassen nurin ja Lasse sukeltaa hankeen, toistaiseksi Peppi on niskan päällä.

 

Och samma på svenska:)

Vi har hittat vardagens rutinerna, Lasse ut, Lasse in, mata Lasse, Lasse ut, Lasse in...

Ända problemet är att jag försenar mej hela tiden, det tar en stund att sysla med Lasse. På morgonen ringer klockan tidigare och ändo har jag bråttom till jobbet. Men vi är nog ute också mycke mera än tidigare.

Vi har trenat kontakt med Lasse med hjälp av klickern och det är så roligt, Lasse är så klok! Vi har varit med Peppi på agilityträningar igår och idag och vi hade roligt och träningarna gick bra!  Peppi har sån fart på sig, den njuter när den får springa och hoppa! Hundarna har också njutit idag att springa i snön. Pepi springer och skuffar Lasse omkul och sen spinger de igen! Tillsvidare är det Peppi som leder leken.