Lasse on viisas! se osaa jo nyt pyytä ulos kun on tarve! Eilen Lasse oppi hyppäämään sänkyyn ja sohvaan valitettavasti! Minun on kovin vaikea kieltää onnellista pentua joka loistaa ylpeydetä kun se vihdoin on oppinut tulemaan sohvaan!

Eilen olimme Jaanan luona syntymäpäivillä ja Lasse käyttäytyi aika kivasti lähes koko ajan, siskoni luona se riehui paljon enemmän...

Nyt on oikeasti talvi, mutta se näköjään sopii Lasselle. Mikään vilukissa Lasse ei ole, muta jos vietämme pidemmän tovin umpihangessa niin sitten Lassea palelaa, sillä kun on vielä paljas vauvamasu:)

 

Han kan nu redan be att slippa ut! Igår lärde han sig att hoppa up i soffan och sängen, tyvärr. Det är så svårt att säga nej till en liten glad valp som tydligt är stolt för att han kan det här nu!

Igår var vi hos Jaana på födelsedagskalas och Lasse kunde bete sig ganska bra, hos min syster så härja han mycket mera...

Det är vinter och kalt, men Lasse tycker om det. Han tycks inte frysa med något litet, men när vi plumsa i snön så då fryser han lättare, när hans bara babymagen blir kall.