Tänään on ollut oikein tapahtumarikas päivä! aamulenkillä koirat saivat riehua vapaana ja juoksivat  elämänsä inolla. Päivällä äiti ja isä kävivät ruokkimassa ja ulkoiluttamassa koiria ja pitivät niille seuraa jonkin aikaa, Kiitos!

kun minä ehdin kotiin niin suuntasimme puistoon jossa oli iso lauma lapsia pulkkamäessä ja sepä näytti kivalta, Lasse oli innoissaan ja olisi kai halunnut mukaan?! Ja mun pikku-Lasse nosti tänään koipea!! Siitä tulee äijä?!?

Sitten tultiin kotiin ja leikattiin kynsiä ja pakattiin treenireppu ja suunnattiin hallille. Peppi aloitti ja treenasimme ruutua, luoksetuloa ja jättäviä liikkeitä. Sitten Pepi piti pienen tauon ja oli Lassen vuoro astua kehään. Lesse ei pelännyt taaskaan vaan oli ihan innoissaan ja hallin nurkassa tehtiin katsekontaktiharjoitukset ja leikittiin kahdestaan, vaikka muut koirat tekivät omia tempujaan. Olin kovin ylpeä pikkupojasta, joka keskittyi hienosti minuun vaikka hallissa oli paljon uusia asioita ihmeteltäväksi. Lopuksi oli Pepin vuoro treenata paikallaoloa häirittynä, häiriönä oli viereisen kentän agilitytreenit ja hiukan vaikeuksa Pepillä olikin keskittyä.

 

Det har varit en händelserik dag idag! På morgonen sprang hundarna i parken för fullt. På dagen var min mamma och pappa ute med hundarna och mata de, Tack!

När jag han hem så gick vi till parken och titta när barnen åkte pulkabacke, det vad kull och Lasse skulle ha velat gå med?! Idag lyfte Lasse på benet! vilken tuff liten gubbe!

Sen kom vi hem och klipte klorna och packa rygsäcken och åkte på lydnadsträningar. Peppi fick börja och vi träna lite på det som är svårt eller nytt.. Sen blev det Lasses tur att "träna" han var nyfiken och glad och vi lekte tillsammans och öva att ta kontakt med mig. Allt gick jättebra fast andra hundarna sprang och apportera osv.  Jag är så stolt om min lilla svarta kille, som är så duktig och klok!

Till slut fick Peppi ligga på plats fast andra hundar träna agility på andra planet, men det var någ lite svårt...