Men vilken klok hund jag har! Han börjar helt tydligt använda sin gärna! Sakerna är lätta igen, inkallningen fungerar fint, ingen selektiv hörsel, bara stor vilja att komma och jobba med mig! Jippii!!!

Idag kom han genom halsbamndet i misstag, men sprang bara en liten bit och kom genast till mig när jag ropa! Sedan satt han och åt sin godis och sen fixa vi halsbandet tillbaka!

Början av veckan var han hos mina föräldrar när vi va och bada. Det var så skönt att bada och vila men det var nog bästa att komma hem och träffa sina fina hundar! Lasse hade sköt sig fint, bara köksbordet var lockande och han satt dit några gånger.. Aj aj!  Men om det behövs så lova pappa att Lasse kan komma på sköt en gång till?

Mutta miten älykäs koira minulla on! Aivot alkavat selvästi kehittyä ja asiat alkavat taas sujua. Luoksetulo sujuu hyvin, ei mitään ongelmia vain iloinen koira joka tahtoo tulla kutsusta luokse ja tehdä töitä. Jippii!!

Tänään treeneissä Lasse vahingosa luiskaht kaulapannasta läpi, mutta se teki vain pienen lenkin ja tuli heti kutsusta luokse, söi naminsa ja istui ja odotti kun kaulapanta laitettiin takaisin.

Alkuviikko hoidossa sujui myös hyvin. Meillä oli kylpylässä ihanaa ja rentouttavaa, mutta oli kyllä ihana tulla kotiin koirien luo. Lasse oli hoidossa kiltisti, mitä nyt kiipeili pöydälle muutaman kerran? Lasse saa jatkossakin mennä Ruutskalle hoitoon , jos tarvetta esiintyy?