På fredagen bestämde jag att nu är Lasse så stor att han ska få stora hundens utrustning. Så vi åkte till Musti& Mirri och köpte nytt sele och koppel. Känns så otroligt hur mycket Lasse har växt på några månader. I musti&Mirri finns det också en våg och Lasse väger nu 12,3kg!

Annors så har vi inte gjort något extra, övat det som Christa sa och sprungit ute en hel del. Lasse springer så fint när han är fri, men i koppel så ville det vara lite stökigt? Han drar inte, men det är så mycket man borde se och titta på så han gå fram och bak och till höger och vänster, upp på snödrivorna och ner igen!

Nu ligger han bredvid min fot och övar att lugna ner sig. Det är inte alltid som han vill lugna ner sig, men vi har övat det ganska mycke nu sista tiden, för at snart är han så stor pojke at han skall klara av det också?

 

Perjantaina päätin että nyt Lassesta on tullut iso koira ja sen pitää saada sen mukaiset varusteet. Joten M&M:iin ja kortti vinkumaan, ostettiin uudet valjaat ja talutin! Uskomatonta miten pienestä pennusta on kasvanut iso koira muutamassa kuukaudessa. Nyt eivät käppänöiden varusteet enää oikein sovi ja kun Lasse punnittiin M&M:ssä niin syykin selvisi, Lasse painaa 12,3kg!

Muuten on ollut varsin tavallista menoa, tehty Christalta saatuja kotitehtäviä ja ulkoitu paljon. Vapaana ollessa Lasse pääse oikein oikeuksiinsa, mutta taluttimessa meno hiukan tökkii.. On niin paljon katseltavaa ja nähtäää ja koira poukkoilee oikealle ja vasemmalle, lumikinoksiin ylös ja alas..

Nyt Lasse opettelee rauhoittumista minun vieressä. Tämä ei ole mitenkään Lassen lempiharjoitus, mutta tätä on sattuneesta syysttä harjoiteltu aika paljon viime aikoina. Kyllä näin "ison" koiran pitää osata myös rauhoittua kun mitään ei tapahdu?