Igår hade vi roligt när vi var på "roturace" tävlingen. Det är en springtävling för alla hundar och den springs på vinthundbanan. Vi hade övat med Lasse en gång att springa efter "kaninen" och han tyckte att det var kull. I laget finns det alltid fyra hundar som är samma ras, så i vårt lag som hette: kelpo cowboys (= duktiga cowboys) deltog Rico, Tupu, Aune och Lasse! Vi tävla i mediklassen och van hela tävlingen så våra cowboy hundar skötte sig fint!! Ägarna hade också satsa på saken och vi alla hade klätt oss till teman, så stetson och dukar  var i bruk:)

Det var 33 lag med på medi klassen och hundarna sprang 80m, lasses tid var 7.36s. Så ganska snabb är han! Han va snabbaste hund också i vårt lag och i slutresultaten var det bara fyra hundar som sprang hårdare än han. Vinnarens tid var 7,11s. så vi förlura inte mycke. Lasse springer över 10m/sekund..? Jag har nog tyck att han springer i skogen väldigt hårt när han leker med Lumi, men att han är så här snabb, hui!

Eilen me vietimme kivan päivän Roturace kilpailun merkeissä. Roturace on juoksukilpailu kaikille koirille ja se juostaan vinttikoiraradalla vieheen perässä. Lasse oli harjoitellut kerran vieheen perässä juoksua ja hyvin se homman osaa. Meidän joukkueessa, Kelpo cowboyt oli mukana Rico, Tupu, Aune ja Lasse ja meidän kelpo cowboyt pinkoivat kisan voittoon saakka, hienot cowboy koirat!  Myös omistajat olivat pukeutuneet teeman mukann, joten stetsonit ja huivit olivat käytössä.

Kisaan osallistui 33 medijoukkuetta ja koirat juoksivat 80m. Lassen aika oli 7,36, joten aika kovaa tultiin. Lasse oli meidän joukkueen koirista nopein ja kaikista kisaan osallistuneista medikoirista vain neljä oli nopeampia kuin Lasse, joten myrskyvaroitus on annettu, vauhtia piisaa! Voittajan aika oli 7,11, joten erot kärjessä olivat pieniä. Lasse juoksi siis yli 10m./sekuntti, Hui!! Onhan se nopea kun sen menoa katsoo metsässä kun ne Lumen kanssa juoksevat, mutta että näin kovaa mennään.