Skönt! Soligt och varmt. Vi har gjort allt möjligt och omöjligt. Träna agility med Sari och Saija, hundarna har simma mycke och jag har läst böcker, ätit glass och vila.

På lördagen va vi hos Veldes bro i Köklax på grillfest. Hundarna hade helt egen springfest! Jouni och Raija har en hundvalp, Dunja 4mån lapsk vallhund. Hon är jättesöt och hon och Lasse sprang tillsammans och hade såå kul! Peppi tyckte att valparna är barnsliga och hon satt gärna bara och titta på. Hon leker nog med Lasse hemma, men springlekar gillar hon inte, för att Lasse är allt för snabb:) Men lite bråk och bråttas, det är kul. Och att leka/riva leksaker, det tycker Peppi om, fast Lasse alltid vinner den leken, han är lite starkare?

Vi har sköna sommardagar och i kväll så ska vi på dvärgsnautser promenad! Funderar om Lasse kan komma med? Han skulle nog älska de, för i Vaakkoi finns det många roliga dammar där man kan simma:) Min lilla utter:) Som inte är liten han väger 19,8kg! Men jag undrar om andra hundarna njuter om en energisk kelpie, som bara vill leka...

 

Ihanaa, aurinkoista ja lämmintä! Me olemme tehneet kaikenlaista. Agilityä ja tokoa päasiassa ja tietysti Lasse on uinut! Mutta paljon aika on kulunut vain kirjaa lukien ja nauttien lomasta!

Lauantaina olimme Kauklahdessa Velden veljen luona grillaamassa. Koirilla oli hauskaa, ne juoksivat, juoksivat ja leikkivät! Jounilla ja Raijalla on 4kk lapinporokoiranpentu, Dunja. Dunja on tosi söpö ja melkoisen vauhdikas. Lassen kanssa ne eivät väsyneet ollenkaan leikkimiseen, Pepin mielestä koko touhu oli erittäin lapsellista ja se tyytyi seuraamaan pienen matkan päästä että kaikki on hyvin? Kotona Peppi leikii mielellään Lassen kanssa, painiminen ja lelujen repiminen on kivaa, juoksuleikit ovat tyhmiä, kun Lasse on liian nopea.

Ihana kesäpäivä ja illalla olisi tiedossa käppänäkävely Vaakkoissa. Mietin Lassen mukaan ottamista, Lasse varmasti nauttisi varsinkin kun Vakkoissa on hyvät uintimahdollisuudet, mutta nauttiiko loput koirat touhottavasta kelpiestä? Lasse on oikea vesipeto eikä edes ihan pieni enää, painoa on jo 19,8kg.