Vad det är skönt med semester. Det här passar mej perfect! Man kan sova på morgonen ända till kl 8 och sen när man har varit ute med Lasse så kan man äta morgonmål i lugn och ro, sen kan man gå på lite längre promenad, om det inte är -25c? Men positivt tänkande, på fredagen borde den här kölden vara slut?

På måndagen var jag hos Anu och Lasse fick springa i skogen med Max, han är 1år gammal bordercollie! Pojkarna hade jätte kul och när vi kom hem så sov Lasse hela kvällen:)

På tisdagen var jag hos masserare och hundarna fick "njuta" av fysioterapi. Allt var ok hos Peppi, ryggen var lite spänd, men det undrar jag inte, så som de springer och härjar med Lasse. Lasse fick också en undersökning, men hos honom så var det ännu mindre något att göra. Fysioterapeuten tyckte att han har vacker bygnad och är rolig hund. Vi öva med Lasse att lugna ner sig också på främmande platser, men det most vi öva ännu mycke mera...

Idag sökte jag systerns tvillingarna hit och baka bulla med dem! Vi hade roligt och bullarna blev jättefina och smakliga! Lasse försökte delta i bakande, men han hamna tyvärr bara sitta och titta. Men sen när vi var färdiga, så lekte han med barnen. Han älskar också barn, presis som alla andra människor också.

Sedan var det tid att åka med Peppi till agilityträningarna. Idag hade vi träning att man skulle springa felfritt banan igenom och om man gjorde fel så hamna man börja från början. Första försöken stanna efter ett hinder, men andra försöke ledde redan längre och trädje försöket var det bästa, vi sprang 17 hinder och sen glömde jag banan!! Jag är så arg på mig själv! AArrgghhh!! Hur kan jag vara så glömsk?!? Men vi fick fortsätta och med ännu ett försök så kom vi till målet ända. Och jag är så nöjd!! Min lilla fina duktiga Peppi! Och vilken fart hon har, fast vi fick ta banan om några gånger så hennes fart och iver bara växte.

 

Lomailu on mahtavaa! Aamulla saa nukkua kahdeksaan saakka ja sitten pikalenkki Lassen kanssa ja sitten syödään rauhassa aamupalaa ja sitten kun pakkanen hiukan hellittää niin tehdään pidempi aamulenkki. Positiivisinta on kuitenkin se että kovimpien pakkasten pitäisi loppua perjantaina?

maanantaina kävimme Anun luona ja Lasse ja Maz, joka on vuoden ikäinen bordercollie, juoksivat metsässä ja nauttivat selvästi. Illan Lasse sitten nukkuikin kiltisti:)

Tiistaina kävin hierojalla ja koirat kävivät fysioterapeutilla. Peppi oli kokonaisuutena ok, vain selkä oli hiukan kireä eikä mikään ihme. Peppi juoksee ja mellasta Lassen kanssa aika tavalla. Lassekin tutkittiin, mutta siinä ei kyllä ollut vielä jumeja eikä muutenkaan paljon holttia? Fysioterapeutin mielestä Lassella on kaunis rakenne ja se on varsin hauska koira. Lassen kanssa teimme rauhoittumisharjoituksia myös fysioterapeutin luona, mutta vieraissa paikoissa rauhoittuminen vaatii vielä paljon työtä.

Tänään hain kaksoset kylään ja leivoimme pullaa. Lapset olivat tosi taitavia leipureita ja pullista tuli paitsi hienoja niin myös maistuvia. Lasse olisi mielellään osallistunut leipomiseen, mutta tällä kertaa se sai vain istua ja katsella. Mutta kun pullat oli leivottu sai Lasse leikkiä lasten kanssa. Ja Lasse tietysti pitää myös lapsista, kuten kaikista muistakin.

Tämän jälkeen suuntasin nokan kohti Espoota, Pepin agilityharjoitukset olivat alkamassa. Teimme kisanomaista harjoitusta, jossa joutui radalta pois aina kun tekee virheen ja seuraava yritys lähtee aina alusta. Ensimmäisellä yrityksellä pääsimme jopa yhden hypyn yli ja toisella tuli kielto! Seuraava yritys kantoi jo pidemmälle ja kolmas yritys meni varsin mukavasti 17 ensimmäistä estettä, mutta sitten minä unohdin radan! AAArrggghhh!!! Miten mä voin olla näin lahopäää?!? Muta kun jatkoimme harjoitusta pääsimme maaliin saakka ja olo oli ihan onnellinen! Minun pieni, hieno, reipas Peppi! Ja millä vauhdilla Peppi teki rataa, vaikka uusintoja tuli useampi, niin Peppi teki täysillä loppuun asti.