Imorgon har Lasse födelsedag, Han fyller 1år, min lilla valp! Hur kan tiden gå så här snabbt? Ett år sen, hade jag Eetu, några dagar ännu,  tävla med Peppi i lydnad och trodde att hon skulle bli min lydnadshund, men vad har det hänt? Jag har inte Eetu mera, (jag har Lasse =en fantastisk hund! )Peppis lydnads karier är slut! Men rallylydnad är hennes nya grej.  Så mycke saker har hänt på en ganska kort tid?

Imorgon ska vi fira Lasse! Han är inte hundvalp mera, utan en unghund! Men fortfarande ganska barnslig "liten" hund. Det finns en hel del saker som han redan kan och listan vad vi ännu skall träna är väldigt lång! Jag har anmält honom på hoppteknik kurs i oktober-december. 25.9 ska vi till Åbo på lydnadskurs och i november reser vi till Sverige! Kul att få träffa alla syskonen!

Peppi har varit jätteducktig  på agilitybanorna och idag gjorde hon sin egen record i farten, 4,33m/sec. Och felfritt! Hon blev 4. och förlura bronsmedaljen med 0,95 sec. Jag är nu så nöjd med den lilla hunden och med det hur vi har fått vårt samanarbete och fungera! Det är så "lätt" att springa med henne, ingen stress bara låta fara och njuta:) Fast imellan så har peppi någon överraskning i bakfickan, men så är det med en snautser:)

Huomenna on Lassen syntymäpäivä, jo vuoden vanha, mun pieni pentu! Aika on saanut siivet ja se lentää hirmuista kytiä eteenpäin. Vuosi sitten minulla oli vielä pari päivää Eetu, Peppi kisasi tokoa ja suunitelmissa oli startata sen kanssa avoimessa luokassa ja mitä onkaan tapahtunut? Eetu on sateenkaarisillalla, minulla on Lasse (hieno koira!) Pepin tokoura on päättynyt ja rallytoko ura ehkä alkamassa? Niin paljon asioita, niin lyhyessä ajassa...

Huomenna juhlitaan Lassea! Lasse ei olekaan enään pentu, pentu vaan nuori koira, vaikka aika lapsellinen sellainen vielä. Lasse on tosi taitava jo nyt, mutta lista asioista joita vielä pitää/saadaan opetella on sekin piitkä! Lasse on ilmoitetu hyppytekniikkakurssille loka-joulukuussa. 25.9 on tiedossa tokokurssia ja marraskuussa reissataan taas Ruotsiin. On tosi kiva tavata Lassen sisarukset!  Ja tietysti saada MH-testin tulokset, koko porukalta.

Peppi on ollut super reipas agilitykoira taas ja teki tänään oman ennätyksen vauhdissa! 4,33m/sek, hieno nollarata ja sijoituskin oli 4! Ei mitenkään huonosti, Mun minikiitäjä:) Nyt tuntuu tosi kivalta kisata, kun ollaan vihdoin löydetty yhteinen sävel ja tahti, meno radoilla tuntuu vaivattomalta ja mä jopa uskallan luottaa Peppiin! Se tosin välillä kostaantuu, kun Peppi sitten yllättääkin? Mutta Pepillä on parta ja partasuiden yllätyksiin pitää vaan suhtautua huumorilla:) Muuten Pepissä ei karvaa juurikaan ole, miten mahtaa käydä marraskuun näyttelyn? Ei sitä nyt kaljuna sinne voi viedä...